Dijital Dönüşüm İle Fark Yaratın

Her sektörde rekabet artıyor ve dijital dönüşüm fark yaratmanızı sağlıyor.

Dijital Dönüşüm

Her sektörde rekabet artıyor. İş yapmak, rakip firmalar arasında öne çıkmak, fark yaratmak giderek zorlaşıyor. Bu sebeple firmalar hızlı ve etkin çözüm arayışı içindeler.

Dijital dönüşüm çözümleri tam da bu noktada firmalara gereken hızı ve maaliyet düzenlemesini sağlıyor.

digiMODE olarak dijital dönüşüm teknolojilerindeki 20 yıllık tecrübemiz ile sektörünüzde fark yaratmak istediğinizde, size rakipleriniz arasından kolayca sıyrılmanız için yol gösterici çözümler sunuyoruz.


Hızla değişen teknoloji ve iş dünyasında, teknolojinin hayatımıza olan adaptasyonunu yakından takip ederek firmalarımıza, Eklemeli İmalat, Artırılmış Gerçeklik, Sanal Gerçeklik ve Simülasyon teknolojileri ile destek oluyoruz.

Eklemeli İmalat, Artırılmış Gerçeklik, Sanal Gerçeklik ve Simülasyon” alanındaki çözümlerimize kısaca bir göz atalım.

3d yazıcı

Eklemeli İmalat ile başlayalım;

digiMODE olarak, tasarım ve üretimi hızlandırmak, ürünlerini test etmek ve hızlıca piyasaya sürmek için Eklemeli İmalat teknolojilerinden fayda sağlamayı düşünen firmalara 3D yazıcılar sunmanın yanı sıra Tasarım ve Üretim Danışmanlığı (Uçtan uca, tasarım, mühendislik, eklemeli imalat makinaları ile üretim, ardıl işlem ve kontrol olarak tüm hizmetler) ile etkin hizmetler veriyoruz.

Genel başlıklar altında değerlendirirsek;

  • SLM Solutions firmasının (www.slm-solutions.com) Türkiye yetkili temsilcisi – satıcısı olarak; teknoloji ve sistem tedariği,
  • Eklemeli İmalata (Metal 3D Printing’e) uygun parça tasarım hizmetleri,
  • Eklemeli İmalat teknolojileri ile parça /prototip üretim hizmetleri,
  • İşletmeniz için Metal Eklemeli İmalat Teknolojilerinin uygunluğuna dair fizibilite raporu hazırlanması,

Konularında eklemeli imalar başlığı altında çözümler sunuyoruz.

Bu kapsamda firmalara sadece prototipleme üzerine değil akabinde seri üretime de katkı sağlayarak, çözüm ve katma değer yaratacağımıza inanıyoruz.

Yenilik

Artırılmış Gerçeklikte (Augmented Reality – AR) ürün portföyümüzde yer alan VSight ve Akıllı Gözlükler ile; son teknolojinin bize sunduğu akıllı telefon ve/veya tabletlerle ve akıllı gözlüklerle Uzaktan eş zamanlı çalışma ortamı sunarak, seyahat sürelerinden, dolayısı ile oluşabilecek maliyetlerden ve zamandan tasarruf edecek hızlı çözümler bulmanıza yardımcı oluyoruz.

  • Uzaktan kalite kontrol,
  • Uzaktan servis ve bakım,
  • Eğitim,
  • İhtiyaç analizi ve iş akışı kontrolü,
  • Uzaktan Eş zamanlı Çalışma,

yapabileceklerinizden sadece birkaçı.

 Deneyimlemek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

3d cave

Sanal Gerçeklik (Virtual Reality – VR) ile farklı konumlardaki iş arkadaşlarınızla gerçek zamanlı 3D iş birliğine olanak sağlıyoruz. VR Telekonferansı ile herhangi bir 3D uygulama (Solidworks, Navisworks, Creo, Catia…) ve herhangi bir VR sistemi (Etkileşimli Sanal Gerçeklik Odası, CAVE, HMD, Powerwall…) ile ;

ve daha birçok alanda çözüm bulabilirsiniz.

digiMODE’un dijital ve gerçek dünyadaki etkileşimi, eğitimi ve üretim şeklini pozitif yönde değiştiren etkin çözümleri ile tanışmak ve yararlanmak için sitemizden bizi ziyaret edebilir ya da +90 533 592 77 76 / +90 533 281 38 47 numaralarından bize ulaşabilirsiniz.

Daha fazla oku:

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir