CATIA ile Ek Kazanç Sağlamak

Son zamanlarda sıkça sorulan sorulardan bir tanesi CATIA kullanarak Freelancer modelleme ile nasıl gelir elde edebilirim ve CATIA ile ek kazanç nasıl sağlayabilirim sorularıdır. CATIA da çeşitli sektörlere özel modelleme yaparak piyasada bulunan bir çok tasarım programının kabiliyetlerinin yeterli olmadığı alanlarda hizmet vererek iyi bir gelir elde edebilirsiniz. CATIA programı bir çok alana hitap etmekte ve bu alanlara özgü özel modülleri içerisinde barındırmaktadır.

Sahip olduğunuz bilgileri gelire dönüştürmenin internet de bir çok olanağı var. Sık olarak insanların artık tercih ettiği ve sadece Türkiye ile sınırlı olmayan müşteri portfolyosuna sahip olan platformları aşağıda sıralamaya çalıştık.

Unutmadan son olarak freelencer çalışmalarınızda başarılı olmanın en önemli sırrı, aldığınız işleri zamanında ve kaliteli teslim etmeniz, müşterilerinizi olabildiğince zaman ayırmanız ve sorulara yanıt konusunda onları memnun etmeniz gerekmektedir. Ayırca bu işlere yeni başlıyorsanız kazancınızı minimum seviyede tutmanız gerekmektedir. Bu şekilde istikrarlı bir çalışma ortamını kendinize sağladığınızda kazanacağınız paraların bir sınırı da olmaması muhtemeldir.

Gelelim internet de belli başlı kullanılan online freelencer platformlarına:

İlk olarak bahsedeceğimiz platform, dünya genelinde en popüler ve müşterisi azımsanmayacak kadar çok olan Fiverr platformu. Ingilizce konusunda yeterli olmadığınızı düşünüyorsanız ingilizce bilen birilerinden yardım alarak belli bir süre çalışma yapabilirsiniz, ancak müşterilerinizin ne istediğini tam anlamanız ve buna göre çalışma yapmanız önemli olduğu için ingilizcenizi geliştirmenizi tavsiye ederim. Burada ayrıca ilan verdiğiniz kategoride yayınlanan müşteri işlerine teklif vermeniz de söz konusudur.

Fiverr web adresi:
www.fiverr.com

CATIA Fiverr

İkinci olarak fiverr in bir benzeri olan ve sadece Türkiye de hizmet veren Bionluk platformu. Burada da Fiverr platformuna benzer bir mantıkla çalışan bir akış söz konusudur.

Bionluk web adresi:
www.bionluk.com

CATIA Bionluk

Son olarak da teklif usulü çalışan bir platform olan Armut platformu.
Üstte yazılanlardan biraz daha farklı olarak müşterilerin isteklerine göre teklif verebileceğiniz ve bu şekilde gelir elde edebileceğiniz bir platform dur.
Armut Web adresi: www.armut.com

Armut CATIA

Sizin de bunlara benzer işe yarar online platformlar hakkında bilginiz varsa bizimle yorum olarak paylaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilecek diğer yayınlarımız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir