Trend

3DEXPERIENCE CATIA Essentials ‘ı Ücretsiz İndirin

3DEXPERIENCE CATIA Essentials için Okula dönüş kampanyası başladı. Öğrenciler bu sonbaharda 3DEXPERIENCE Essentials’ı ücretsiz indirebilirler. Sadece platformdaki CATIA erişimi dışında aynı zamanda ENOVIA, DELMIA ve SIMULIA gibi endüstri ürünlerini barındıran 3DEXPERIENCE Essentials ‘ı ücretsiz indirebilirsiniz.

Bu kampanya 20 Eylül – 30 Ekim 2019 tarihleri arasında geçerli olup 3000 lisnas ile sınırlıdır. O yüzden elinizi çabuk tutmalısınız.

3DEXPERIENCE Essentials ‘ı ücretsiz indirmek için tıklayınız.

3DEXPERIENCE CATIA Essentials Neleri barındırır?

En yeni platforma geçiş yaparak yeni nesil CATIA’yı keşfedin: 3DEXPERIENCE. Daha ileri gitmenin ve en profesyonel ve en gelişmiş çözümü benimseme zamanı.

3DEXPERIENCE Essentials ‘ın içerisinde düzinelerce uygulamaları ticari amaç dışında istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. İçerisinde; Part Design, Assembly Design, Drafting, 3DPrinting, Live Rendering, Imagine & Shape, Sketch Tracer, Photo To Shape Design kullanıcı rollerini barındırmaktadır.

Gereksinimler

En az Windows 7 64 bit, 32 GO gerektirdiğini ve Apple ürünleri tarafından desteklenmediğini lütfen unutmayın.

Detaylı İçerik

Alacağınız ücretsiz sertifika ile tüm öğrenme materyallerine ücretsiz doğrudan 3DEXPERIENCE platformundan erişebilirsiniz.

3DEXPERIENCE ile ilgili detaylı video tanıtımı;

Back to School kampanyası ile ücretsiz olarak alabileceğiniz 3DEXPERIENCE lisansını kurduğunuzda. 3DDashboard ‘unuz aşağıda ki gibi görünecektir.

3DEXPERIENCE CATIA DASHBOARD BACK TO SCHOOL 3DCATIA

Daha falza oku:

İlgili Makaleler

6 Yorum

    1. Merhaba Berkay,
      ilgili anketi isim soyisim ve mail adresi ile doldurmanız yeterli. 5 iş günü içinde mail adresine geri dönüş yapılacak. Dönüş olmaz ise tekrar bu platformdan tekrar görüşelim. İyi çalışmalar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir